Supporting Faculty

OFFICE
Sri Y.V. Krishna Prasad, M.Com.,
Superintendent
Sri M. Srinivasa Rao, B.Com.,
Maintenance Supdt.
Smt. K. Lakshmi Kumari, B.Sc.,
Establishment Supdt.
Sri N. Srinivasa Rao, M.A.. M.L.I.Sc.,
Sr. Assistant
Sri N. Narendra, I.T.I., DHE
Network Admn.
Sri K. Vinod, B.Sc.,
Technician
Smt. B. Babitha, B.Com.,
Jr. Assistant
Sri R. Sambasiva Rao
Jr. Assistant
Sri V. Srinivasa Rao, B.Com., B.L.I.Sc.,
Jr. Assistant
Sri Ch.L. Prasad, B.Sc.,
Jr. Assistant
Sri Y. Panduranga Rao
Record Assistant
Sri A. Ravindra Babu
Record Assistant
Sri P. Rambabu, B.A., B.L.I.Sc.
Asst. Librarian
Sri A. Srinivasa Rao, B.A.,
Record Assistant
Sri M.V.S. Rama Krishna, B.A.,
Record Assistant
Sri B. Venkata Appa Rao,
Record Assistant
Smt. R. Lalitha Kumari, B.A.,
Record Assistant
Sri P. Sada Siva Rao, B.A.,
Pharmacist / Compounder
Sri G. Ravi Kumar
Record Assistant
Sri A. Ramakrishna
Lab Boy
Sri M. Sampath Kumar
Lab Boy
Smt. Ch. Venkayamma
Lab Boy
Smt. K. Siva Kumari
Office Attender
Sri V. Srinivasa Rao
Lab Boy
Sri V.N. Siva Prasad
Lab Boy
Sri Bapatla Srinivasa Rao
Lab Boy
Sri P. Polaiah
Scavenger
Sri U. Srinivasa Rao
Sweeper
Sri Tarigopula Srinivasa Rao
Watchman
Sri T. Khim Bahadur
Watchman
Sri R. Subrahmanyam
Watchman
Sri K. Subba Rao
Watchman
Smt. R. Lakshmi
Sweeper
Sri N. Ravi Kumar
Sweeper
Smt. B. Jyothi
Sweeper
Sri M. Vinod Kumar
Sweeper
Smt. Shaik Rajabi
Sweeper
Smt. N. Sai Tulasi
Sweeper
Sri Ch. Venkatesh
Sweeper
Kum. Shaik Ameera Begum
Sweeper
Smt. Shaik Shakeela
Sweeper
Smt. P. Venkateswari
Sweeper
Smt. D. Kumari
Sweeper
Smt. T. Mahalakshmi
Sweeper
P.G. NON TEACHING STAFF
Smt. N. Srilakshmi, D.C.M.E.,
Comp. Operator
Smt. P. Ratnavathi, B.Sc., B.Ed.,
Sr. Assistant
Sri T. Rama Krishna
Lab Boy
Sri J. Samba Siva Rao
Sweeper
Sri N. Siva Rama Krishna
Lib. Boy
Sri Ch. Rosaiah
Sweeper
Smt. M. Parameswari
Sweeper
Sri Ch. Peda Manga Rao
Sweeper